Alla dessa klagomål o.o

Jag ägen varken nordis eller tinker, vilket detta inlägg handlar om, så det blir en random bild

I sensate uppdateringen fick vi två nya unika hästar, nämligen Nordsvenskar. De faller mig inte i smaken eftersom jag tycker att färgerna var lite för trista (väldigt lika och rätt så grå), och "formen" som de delar med tinkern är inte min favorit även om jag inte tycker direkt illa om den. Ang. formen då, redan när vi fick en sneakpeak på en nordis syntes det att den liknade tinkern, och jag utgick helt ifrån att de skulle vara likadana som tinkern, vilket de nu är. Något som jag har sett väääldigt många klaga på, och jag förstår verkligen det.
Ja, det hade varit jättekul om nordsvensken hade några saker förutom färgen som skilde den från tinkern. Det vore jättekul om alla hästar hade någonting förutom färgen som skiljde dem åt. Superkul och mer realistiskt, men absolut inte nödvändigt enligt mig. Det skulle ta dem onödigt med tid att skapa en ny form för varje ny ras de introducerar i spelet..
Och varför väljer alla att just peka ut detta på nordsvenskarna? Nordsvensk brukshäst och tinker har faktiskt en hel del gemensamt när det kommer till utseende, förutom färgerna. Jag skulle hellre säga att det är mer som skiljer frieser från andalusier, och bland de "vanliga" hästarna har t.ex. achaltekeerna som sticker ut i utseende mot t.ex. oldenburgare, eller de flesta andra varmblodshästar som finns i spelet. Ingen har vad jag vet sagt något om detta, så vad är grejen med nordsvenskarna? xD Jag tycker de gjorde helt rätt i att ha samma kropp till dem som tinkerhästarna :)
Så nu har jag fått skriva av mig om det här, ta mig inte på för stort allvar ;D