Områdesrenoveringar

Det känns som att det var ett tag sen nu sen den senaste renoveringen (kommer inte ihåg om det var Silvergladeslottet eller Fort Pinta..). Det har ju hänt en massa annat spännande efter det, men det vore kul om fler gamla områden fick sig ett lyft eftersom de ser lite tråkigare ut jämfört med nyare ställen. Jag tycker att de renoveringar de gjort hittils blev jättefina, även om jag fortfarande inte är helt förtjust i hur Babcot-tjejerna ser ut och tycker att både Fort Pinta och slottet ser liite för fräscha ut med tanke på att de ska ha stått där rätt länge.
Det ställe som jag helst skulle se renoverat är Vingården. Dels för att det ändå ska vara ett rätt flott ställe, Baronessan håller ju till där och där finns även Silverglades Hästsportcenter som ska vara ett av de bästa stallen, men även för att det känns som att det är en rätt viktig plats med många uppdrag. Skulle Vingården få sig ett lyft hoppas jag även att galoppbanan får det, det vore kul om den blev klar någon gång ;)
Även Valdedale och Firgrove skulle inte må så dåligt av en liten renovering. Fast där vill jag inte ha någon jätteförändring, tycker de är så fina och mysiga som de är :3
Vilka områden skulle ni helst se renoverade? c:

Kommentarer:

1 Alanis Moonstorm:

Jo men definitivt! I och för sig röstar jag fortfarande för att SGB eller FG ska vara näst på tur(SGB pga att det är central hub- typ, FG pga att det är så tråkigt och dött och fult) men att få en färdig galoppbana vore ju också trevligt. Och vingården får gärna bli maffigare.

Svar: Haha silvergladebyn tänkte jag inte ens på xD Men ja, den får gärna piffas upp lite den också c:
April Goldfall

2 Sally Hawklord :

Vingården och firgrove! Men silvergladebyn är redan fin som den e:)

Svar: Tycker att alla platser är fina redan, men de känns inte lika fräscha som de nya platserna :)
April Goldfall

3 Cecilia Gladefield:

Sgb, Vingården behöver ett lyft ;P Håller med angående Vd och Fg då de är fina som de är behöver bara en liten uppiffning. Särskilt Firgrove som är fint nen tyvärr rätt dött, behövd mer liv där tex pensionärer som är ute och går eller liknande ;P

Svar: Va mysigt det skulle bli i FG om det var lite liv &rörelse där *-*
April Goldfall

4 Esmeralda Silverforce:

Lätt Vingården! Tror stället skulle kunna se mycket bättre ut än vad det gör.

Svar: Ja, verkligen :D
April Goldfall

Kommentera här: