Hästfrisören

Borträknat de "specialfrisyrer" som hör till vissa raser så har det inte kommit några nya frisyrer till hästarna sen det först blev möjligt att köpa flera hästar. Det är ju inget absolut nödvändigt, men jag skulle tycka det vore kul med lite nya varianter. Det jag helst skulle vilja ha (som jag nog sagt många gånger) är en stubbman tillgänglig för alla hästar, något som jag hoppades lite extra på när fjordingarna kom och fick x antal varianter av stubbman. Men så blev det inte.
Braveheart brukar få vara offer i stubbmans-redigeringar, bara för att jag tycker det skulle passa honom så bra!
 
Andra frisyrer som vore fint skulle vara en inbakad fläta (ardenner/ponnyfläta) och en fläta i svansen *-* (och här var jag tvungen att mitt i skrivandet logga in, ta ett par bilder och redigera lite snabbt för att visa hur jag menar. Det är ju alltid kul med lite bilder på hur det skulle kunna se ut, eller? Nu blev de ju inte så bra bilder, men ändå xD)
 
När vi ändå snackar om hästfrisyrer, jag  vill så gärna kunna köpa man och svans var för sig hos hästfrisören. De flesta av mina hästar har de längre manarna, eftersom jag har lite svårt för svansarna som kommer med knopparna och den korta manen.