Tidsinställt, och gott nytt år :D

Bara för att jag har tråkigt, och för att jag kan så har jag fixat detta onödiga tidsinställda meddelande c: När det var gratis sr i helgen gick jag in på ett konto som jag skapade för ett tag sen när jag ville ha en brun häst, tror det var innan man kunde köpa fler hästar. Hästen på detta konto tycker jag är sjukt fin och jag tog lite bilder och har nu redigerat en. Tänkte lägga upp både före och efter, vet ej varför.
här är nästan orginalet, har klippt ut den del av bilden jag ville använda och tagit bort tyglarna
Första gången jag testade att göre en sån här skugga under hästen och det blev oväntat bra c:
Vid tiden det här inlägget dyker upp så är det ju nyårsafton, så jag får väl önska de vilsna själar som råkat hamnat här ett gått nytt år!

Fantasyinspirerad bild

Blev då till sist klar med bilden, den blev inte riktigt som jag tänkt mig men jag blev ändå väldigt nöjd med den (trodde jag skulle faila totalt, har ju aldrigt gjort en liknanade bild xD)
Här har vi i alla fall resultatet av allt slit:
Självklart är det mycket som hade kunnat gjort bättre men jag gillar den som den är. Kommer troligvis att göra fler fantasy inspirerade bilder c:
Glöm inte bort att denna bilden tillhör mig, att ta den utan att be om lov är stöld och jag vill helst slippa anmäla någon :)
 

NOOOOOOOOOOOOOOO

Håller på att måla/redigera en bild som jag tog i sso. Hade kommit rätt långt på den och var super nöjd osv, men som vanligt så hade jag glömt att spara, egentligen är det ju smart att göra det lite då och då.. Iaf, jag råkade komma en någon knapp kombinadtion som jag fram tills nu var helt omedveten om:Ctrl+W vilket gör att man stänger den bild man håller på med ( iaf i det photoshop jag anväder) Jag såg bara ett litet popup fönster dyka upp,  det var om man ville spara eller inte, eller avbryta. Jag hann knappt läsa utan tröck på nej av bara farten, och poff så var allt borta. Klantigt värre måste jag ju säga -.- Jag hade börjat jobba på bilden direkt utan att spara den inne så inte ens orginal bilden finns kvar, så ska gå in och försöka ta en liknande bild. Börja om från början xD Tur att jag har bakgrunden jag ska använda i ett annat dokument xD När bilden blir klar, om den blir klar om jag inte klantar mig ngt mer (xD) så kommer den synas här, förhoppningsvis tar det inte allt för lång tid :)