När det kommer nya uppdrag..

Jag vet inte riktigt varför, men jag har ett konto på server 2 som jag aldrig är inne på längre och som jag inte har några planer att bli starrider på. Däremot så använde jag en värdekod för 10 dagar gratis på den, det var ett bra tag sen nu och jag hade tänkt att skriva det här inlägget tidigare men det blev inte av förrän nu hehe..
När jag var i lägre level på April hade jag inge problem att göra klart alla uppdrag för dagen, ibland tyckte jag nästan att de var lite väl få. Men spelet utvecklas hela tiden, och iom alla nya uppdrag (främst i samband med skördebygden) som läggs till och blir tillgängliga även för dem i lägre level så har man helt sjukt mycket att göra nu i de lägre levlarna märkte jag under de där 10 dagarna på mitt andra konto. Jag ville ju såklart göra så mycket som möjligt varje dag för att komma så långt som möjligt på de där dagarna, men det tog otroligt lång tid, det var som att det aldrig tog slut.
Många tänker säkert att det är väl jättebra, det finns folk som sitter och klagar över att de inte finns något att göra när man är i högre level (var iaf väldigt vanligt förut vad jag kunde se) vilket ju inte är helt sant. Men, hur kul är det att först ha så mycket att göra att det knappt hinns med, för att sedan få väldigt lite uppdrag, eller gå och vänta på uppdrag? Förr eller senare kommer man ju komma till "slutet", och då är det ju inte mycket att göra än att hoppas på nya uppdrag i uppdateringen. Men jag tycker ändå att det inte borde vara så fruktansvärt mkt i början..
När de kommer nya uppdrag borde de vara till de i högre level, jag tycker verkligen inte att det behövs fler uppdrag tidigare i spelet. Dels så stämmer oftast inte dialogerna för oss som spelat längre i spelet om vi ska göra uppdrag som ska passa någon som inte kommit lika långt, dels för att de som sagt redan har en massa att göra och dels för att de ska ha något att sträva efter, som med dinodalen. Någonting att se fram emot längre fram i spelet.
Haha hoppas ni förstår hur jag tänker :3

En komihåglista till mig själv i ps

Jag kan ha nämt det förut, men jag har otroligt dåligt minne. Jag vet inte hur många gånger jag har laddat upp en "färdig" bild för att sendan inse att det är någon/några detajler som jag har glömt (trots att jag troligtvis flera gånger medans jag redigerat/målat har tänkt "jag får inte glömma att göra det där senare"). Det handlar oftast om smådetaljer som man kanske inte märker om man inte visste att de skulle vara där. Oftast glömmer jag dem om jag suttit och pillat länge med en massa andra detaljer, t.ex. om jag flyttar om kroppsdelar på en häst. Jag är långsam och det tar tid, och ju längre jag håller på desto mer önskar jag att jag blir färdig snabbt, och andra detljer glömms bort.
Jag kände att det hände lite för ofta, så nu har jag börjat göre en kom ihåg-lista där jag skriver upp saker jag vet att jag brukar glömma, i ett lager där jag enkelt kan sudda ut dem när de är avklarade. Så alla detaljer ska vara på sin plats i bilderna, dvs om jag kommer ihåg att skriva upp allt ;)
btw min handstil är ju helt underbar. Ibland kan jag inte läsa vad jag själv har skrivit *tummen upp*

En ridbana i min smak

Utspritt över jorvik finns ett flertal ridbanor samt ett ridhus (sen om alla är menade att vara ridbanor är en annan sak, vissa kanske ska föreställa hagar istället? xD). Själv använder jag sällan dem till annat än att ta lite bilder då och då (förutom de där det går lopp då), men det har hänt att jag deltagit i en och annan ridlektion, eller tränat på dressyrprogram förut. Vid såna tillfällen är det ju väldigt praktiskt att ha ridbanor.
Jag kanske är överdrivet petig nu, men jag ogillar majoriteten av de ridbanor vi har, aledningen är deras former, är de inte ovaler så är de oftast mer eller mindre kvadratiska. Det finns två banor som jag tycker har bra storlek och form, de är belägna i Moorland (cavalettin) och Jorvikstallet (den på bilden). Där har vi istället en massa saker på spåret.. Jag skulle gärna se fler ridbanor i ungefär samma storlek & form :)
Sen så har jag någonstans fått idén om att byggnaden bredvid banan på bilden skulle kunna vara ett ridhus, ett riktigt bra sådant också. Inte lika gigantiskt som det vi redan har, och det ser även ut att ha en väldigt passande form. Vore det inte trevligt med ett till ridhus? :D