Ett sista inlägg för i år

Eftersom jag är själv hemma (med ett gäng mindre lyckliga hundar) fram tills strax innan tolvslaget så bestämde jag mig för att logga in och smälla några raketer i sso. Hehe trots att jag köpt alla nyårsklänningar (fråga inte varför, jag vet inte) så kommer jag inte att använda någon, jag är för lat för att byta och är för den delen inte jätteförtjust i klänningar x)

Man får passa på medans det är snö

Okej, den här blev inte riktigt som jag tänkt mig xD
Jag vet inte om det alltid varit så, men på senaste tiden har jag märkt att bilderna ser väldigt suddiga ut på bloggen :/ Vill man se dem i bättre kvalité är det bara att högerklicka på bilden och välja "visa bild" eller liknande :)
Märkte även när jag laddade upp den målade nordisen att färger & kontrast var väldigt annorlunda mot hur det såg i i ps när jag gjorde bilden. Oh well, inte mkt att göra åt saken antar jag x)

Det är kallt

Jag är en väldigt frusen människa, så jag uppskattar inte direkt den här kylan. Men jag föredrar den framför det blöta/slaskiga/leriga som blir såhär års om det inte är minusgrader :s Sen så är det ju väldigt vackert med snö. För det mesta.