This is gonna take forever D'x

 
haha jag har klantat till det rejält nu kan jag säga, vagnen blev från helt fel vinkel. Jag hade visserligen inte räknat med att jag skulle få rockarden att passa in med häst och bakgrund perfekt, men om jag jämför skissen med hur den ser ut just nu så är det två helt olika vinklar, och jag förstår verkligen inte hur jag lyckats o.o Jag målade ju upp  grundformen ovanpå skissen ändå är de helt olika xD när jag märkte detta hade jag lagt ner alldeles för mycket tid på vagnen för att vilja göra om den, så det får vara så helt enkelt..
referensbilden fick visst synas lite också :3 Näe, nu ska jag leta spöken istället!!

Vad jag pysslar med under dagen

Tjoho, ännu en WIP bild, för jag har seriöst inget vettigt att skriva om just nu.
Fotade bilder för denna redigering för ett bra tag sen (använde en av dem till fjordingen btw) Men nu tänkte jag ta tag i det! Redan nu är det typ kaos (dvs mer än vanligt) men förhoppningsvis löser det sig c: Så sjukt mycket smådetaljer som ska fixas bara Dx

Dag 15: Något jag vill köpa

Denna är ju för söt, i alla fall när den står stilla. Jag har faktiskt råd att köpa den, men har inte gjort det ännu av två anledningar. Dels har jag varit väldigt tveksam till den här "formen" som tinkrarna har (och numera delar med nordisarna), de är ju urgulliga när de står så här men jag gillar inte riktigt hur de rör sig, det ser så kämpigt ut x3 Dels med huvudet (som är i allra minsta laget) som pekar rakt fram, och så ser det bara allmänt tungt ut när de rör sig (de är kallblod, jag vet att de är tunga hästar, men ändå..) Sen så är jag såklart väldigt nyfiken på den nya hästrasen som ska komma. Eftersom jag inte är helt 100 på tinkern så väntar jag hellre och ser vad det nya är, för att ev. köpa en sån. Men någon gång kommer nog denna flytta in i mitt stall, det är jag nästan säker på!