Hoppsan

En fantastisk start på det nya året för bloggen, måste jag säga. Över en månad utan inlägg och ändå tittar det in folk här varje dag o.o
Mitt största problem med bloggen är bristen på inspiration. Jag vill verkligen skriva, jag tycker det är kul, men jag har ingen aning om vad jag ska skriva om. Sen är jag lite sån att ju längre tid det går, desto svårare är det att komma igång igen. Ju mindre jag bloggar, desto mindre idéer till vad jag ska blogga om får jag.
 
Nu ska jag sätta mig och redigera, jag tog bilder i början på januari meen det dröjde ca 3 veckor tills jag ens öppnade photoshop igen och jag kan ju säga att det inte har hänt särksilt mycket sen dess heller.
Nåväl, nu vet ni att jag fortfarande lever och att jag inte har gett upp helt ännu ;)

Kommentarer:

1 Alanis Moonstorm:

Längtar definitivt efter fler av dina redigeringar.

Bloggidéer:

- Skapa en poll, ta reda på vad folk tycker och tänker
- Vad ligger på din hiss&diss-lista just nu
- Mata hästar vs Stallhjälp, hur tänker du?
etc.

mvh har också sjukt svårt att komma på något

Svar: Tack så mycket för idéerna, de behövs verkligen nu!! x) Haha har ingen aning om hur man skapar en poll, får väl försöka ta reda på det c:
April Goldfall

2 Cecilia Gladefield:

Konspirationsteorier är alltid kul ;P Eller gamla uppdrag du saknar, uppdragserier du önskar fortsättning på, någon funktion i spelet som behöver uppdateras? Önske hästar, önskefunktiner och liknande är intressabt att läsa om :) Saker du önskar i spelet som saknas. Alltid intressant med andras åsikter och ideer ;P

Svar: Tack för alla förslag, jag ska verkligen försöka komma igång lite nu (har iaf två inlägg på g xD) c:
April Goldfall

Kommentera här: